Sök på hemsidan

Kontakt

Göteborgs Smarta Tjänster AB
Åsa Stationsväg 17bv
43955 Åsa


0739207620

smartatjanster@outlook.com faktura@smartatjanster.com

Byggstädning efter renoveringen?

 

Byggstädning går hand i hand med byggprojekt, allt från mindre renoveringar till större byggnationer hos små och stora aktörer. Alla som har genomfört en renovering hemma eller på kontoret vet hur mycket smuts, byggavfall och damm det blir kvar. 

Det är inte lätt att städa undan efter en byggstädning för en firma, oavsett storlek, speciellt inte när findammet lägger sig i minsta springa. Det som är viktigt att tänka på är att damm och liknande små partiklar reser sig och kan göra det jobbigt för allergiker. 

På en stor arbetsplats som till exempel större företag är det till exempel svårt att hålla koll på all personal och vilka allergier de har. Därför är det ytterst viktigt att ta hänsyn till alla och värna om personalens behov. Vi på Göteborgs Smarta Tjänster AB utför byggstädning och grovstädning runt om i hela Göteborgs regionen  och har både kunskapen och verktygen för att ta hand om en byggstädning på rätt sätt. Boka byggstädning idag imorgon är det kanske försent för att bidra med en behaglig och ren arbetsplats för alla.

Vi är flexibla när det gäller tider och priser  Kvm pris, tim pris , fast pris och vi kommer alltid att hitta en lösning som passar oss båda         NI BESTÄLLER VI UTFÖR