Sök på hemsidan

Kontakt

Göteborgs Smarta Tjänster AB
Åsa Stationsväg 17bv
43955 Åsa


0739207620

smartatjanster@outlook.com faktura@smartatjanster.com

 

 

Om oss

Göteborgs Smarta Tjänster AB är ett allserviceföretag baserat i Åsa (Kungsbacka kommun) men vi är verksamma i hela Göteborgs regionen. Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några. Med fokus på långsiktiga kundrelationer ser vi till att tjänsterna utförs på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt, ni får alltid garanti på att arbetet utförts fackmannamässigt och prisvärt!

Vi gör vårt allra bästa för att värna om naturen, det är därför vi i störst möjliga mån använder miljöcertifierade produkter i vårt arbete och vi har naturligtvis avtaliga löner med berörda branscher.

Vi förenklar ert jobb

 

Göteborgs Smarta Tjänster AB är en helhetsleverantör av olika typer av servicetjänster. För de flesta företag & privat personer är det ett måste att lägga all sin kraft och sitt fokus på sin kärnverksamhet och genom att anlita oss så blir ert jobb lite enklare. Vi tar hand om den service ett företag kan tänkas behöva – allt från städning av olika slag, fönsterputsning, kontorsservice, fastighetsservice, vaktmästeri, reception, transporter och flyttservice och vi skräddarsyr en lösning utefter era behov för att se till att inget faller mellan stolarna.

 

Vi tillhandahåller specialanpassade tjänster baserade på era behov – utan att det kostar mer. Dessutom anpassar vi oss efter när ni behöver vår hjälp.

 

Ert första val inom Facilitet Management

 

Ett av våra mål är att vara ditt första val inom Facilitet Management och detta strävar vi efter att uppnå genom att arbeta efter att vara en av de bästa servicepartnerna på marknaden. Efter många års erfarenhet och arbete har vi skaffat oss en mycket god kännedom och stor kompetens om de krav och förväntningar som ställs från våra kunder.

 

Vi vet hur ett företag behöver fungera för att vi ska kunna leverera ett gott resultat. Varje medarbetare är viktiga och utgör grundstenen för ett lyckat resultat.

 

Varje kund är unik

 

GST AB bemöter varje människa som på det sätt som behövs då varje individ är unik och vi har alltid respekt för personens önskemål. Vi förstår att alla fungerar olika och tänker olika.

 

Bemötande för oss handlar helt enkelt om hur vi omsätter våra värderingar i praktisk handling i den dagliga kontakten med alla de olika människor vi träffar och kommunicerar med.

Varje kunds krav och önskemål dokumenteras och fastställs för att vi sedan ska kunna leverera absolut högsta kvalitet. Avstämning av kundkrav sker i kontraktsgenomgång före beställning eller i orderbekräftelse där uppdragsbeskrivning ingår.